Home » Zonnige Zondag Highlight » Michelle Johnson uitgelicht op zondag
Zonnige Zondag Highlight Michelle Johnson

Michelle Johnson uitgelicht op zondag

Zonnige Zondag Highlight Michelle JohnsonMiss Doodled Blooms

Alweer een heel aantal maanden geleden maakte ik via Instagram kennis met Michelle Johnson. Ze attendeerde me op haar eerste eigen kleurboek, Doodled Blooms. Michelle was daarmee de eerste illlustrator buiten Nederland waar ik een review voor kleurde en schreef. En daar bleef het niet bij.

Door onze gemeenschappelijke interesse in kleuren en kleurmaterialen hadden we geregeld contact via de social media. En langzaam maar zeker ontdekten we steeds meer dingen die met elkaar overeenkomen.

Wie is Michelle Johnson?

Zonder nu direct haar hele doopceel te lichten (wat ze me niet in dank zou afnemen haha), zijn er een paar dingen die me bijzonder aanspreken in Michelle Johnson. Ze is super creatief, ze heeft een groot doorzettingsvermogen, en ze is een moeder die alles doet voor haar zeer muzikale zoon. Ze is volgens eigen zeggen een nerd en de nerd in mij bevestigt dat haha. Michelle is lerares Engels en Spaans geweest op een high school, is jazz- en tapdansinstructrice geweest en ook nog fitnessinstructrice. Daarbij heeft ze haar kennis en kunde van social media ook beroepsmatig ingezet. Kortom, een multi-getalenteerde vrouw met plannen voor een tweede kleurboek.

Michelle is een enorme taalfreak en houdt van lezen. Daarom is ze ook regelmatig te vinden in de nieuwe bibliotheek van haar woonplaats Seguin (Texas, US). In diezelfde bibliotheek wordt ook de Coloring Club georganiseerd, waar mensen worden uitgenodigd om samen te komen kleuren en ontspannen. En dit gebeurt onder de enthousiaste leiding van niemand anders dan… Michelle Johnson!

Tombow Dual Brush pennen

Fan palm jungle - Doodled Blooms, Michelle JohnsonWel grappig om te vermelden is dat ik mijn, toen nog, nieuwe Tombow Dual Brush pennen heb gebruikt in een kleurplaat uit Doodled Blooms. Michelle Johnson raakte hierdoor geïnspireerd en is inmiddels zelf ook helemaal fan van de Tombow pennen. Met als gevolg dat ze nu zelfs tijdens de Coloring Club een workshop heeft gegeven over het werken met deze waterbasis markers. Zo leuk om te zien hoe je elkaar op ideeën kunt brengen, terwijl je allebei in een ander werelddeel woont.

Nog leuker is het om te zien hoe je vriendschap kunt opbouwen via social media, want dat is wat er uit dit contact is voortgekomen: vriendschap met Michelle ♥.

Michelle Johnson op internet

Uiteraard is deze veelzijdige dame op de diverse social media te vinden. Zoek haar maar op via de onderstaande links en ontmoet een leuk, warmhartig, grappig en soms lekker gek nerderig mens 🙂

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

update

Kleine update: wat doe ik tegenwoordig?

Voordat ik weer vaker blogs ga plaatsen, even een kleine update. Ik hoor je denken “dát heeft lang geduurd!” Euhm…. tja… sorry… Ik blog eigenlijk nooit meer, het kwam er niet van en de drempel werd steeds hoger. Maar toen ik laatst een heel verhaal ...

vergelijking

Niet eerder vertoonde vergelijking van papiersoorten! Kijk snel en doe er je voordeel mee!

Ongeveer een week geleden kreeg ik een vraag. Of ik een vergelijking wilde doen tussen een aantal zaken. Nou ben ik de beroerdste niet, dus ik vond het wel een leuk idee. Niet wetend waar ik aan begon overigens, want dit is een mammoetproject geworden. ...

Hoe maak je een paasmobile - Tabby May Art - Global Doodle Gems

Doe het zelf – Hoe maak je een hangende paasmobile? – Video

Vrolijk Pasen! Allereerst vrolijk Pasen natuurlijk! Heb je de boel gezellig versierd? Overal geel en lichtgroen, een paaswilgentak versierd met eitjes (of chocolade-eitjes, mjam), donzige kuikentjes en een paashaas erin? Voor veel mensen, zeker Nederlanders, is dat inmiddels net zo’n traditie als dat het huis ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!