Home » Zonnige Zondag Highlight » Julia Woning uitgelicht op zondag
Zonnige Zondag Highlight Julia Woning

Julia Woning uitgelicht op zondag

Zonnige Zondag Highlight Julia WoningDikke Dames

Al maandenlang zie ik geregeld tekeningen van de ‘Dikke Dames’ van Julia Woning voorbij komen in de Facebookgroepen. In eerste instantie had ik zoiets van ‘niks voor mij’. Ik kleurde liever mandala’s en paisley’s. Maar toen de kerstkaarten uitkwamen en ik een setje toegestuurd kreeg om te reviewen, ging ik er anders naar kijken. (Klik hier om die review te bekijken).

En eigenlijk vind ik ze nu gewoon heel erg leuk 🙂 . De Dikke Dames-kleurplaten zijn ongecompliceerd, vaak erg grappig, en je kunt er even heerlijk gedachteloos op los gaan met je kleurspullen.

Inmiddels heb ik meer gezien van het werk van Julia en ze is een begenadigd beeldend artiest. Naast de Dikke Dames kan ze ook prachtige levensechte portretten tekenen en schilderen. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken, of ze weet er wel iets van te maken. Ga maar eens op haar website kijken en snuffel rond tussen de vele voorbeelden die ze daar laat zien!

Nieuw kleurtechniekenboek

Onlangs is er een nieuw boek van Julia Woning verschenen: Kleurtechnieken Workshop, waarin ze alle mogelijke tips en trucs deelt hoe je je kleurwerk naar een hoger niveau kunt brengen. Je vermoedt waarschijnlijk al welk boek er binnenkort bij mij in de bus gaat vallen… want deze móet ik gewoon hebben!

Ook heb ik het meest recente kleurboek van Julia Woning, Tropisch Koraalrif, inmiddels ook al liggen om te reviewen. Dus binnenkort gaan jullie ook hier nog meer van zien.

Links naar Julia Woning

Wil je Julia Woning zelf ook gaan volgen dan kun je haar op diverse plaatsen vinden. Zowel on- als offline, want deze creatieve duizendpoot staat ook nog eens geregeld op beurzen en andere evenementen. Zoals bijv. binnenkort op de KreaDoe van 2 t/m 6 november. Een aantal dagen zal ook Julia zelf daar acte de présence geven. Op haar sociale media-kanalen houdt ze je op de hoogte. Dus hier zijn de links:

  • Klik hier om naar haar eigen website te gaan
  • Ga hier naar de Facebookpagina van Julia Woning
  • Wil je Julia volgen op Instagram? klik dan hier
  • Door hier te klikken ga je naar Julia Woning op Twitter
  • En op YouTube is ze ook te vinden, en wel hier

De (kleur)boeken van Julia Woning zijn o.a. te koop bij Bol.com en BBNC uitgevers.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

art journal

Art journal- en kleurboek, plaatjes kleuren op reis

Ik ga op vakantie en neem mee… De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Natuurlijk door de drukte rondom het opvoeden van Scruffy (zie mijn vorige blog), maar ook door een familiebezoekje aan en korte vakantie in Nederland. En in die weken heb ik niet zo ...

update

Kleine update: wat doe ik tegenwoordig?

Voordat ik weer vaker blogs ga plaatsen, even een kleine update. Ik hoor je denken “dát heeft lang geduurd!” Euhm…. tja… sorry… Ik blog eigenlijk nooit meer, het kwam er niet van en de drempel werd steeds hoger. Maar toen ik laatst een heel verhaal ...

Hoe maak je een paasmobile - Tabby May Art - Global Doodle Gems

Doe het zelf – Hoe maak je een hangende paasmobile? – Video

Vrolijk Pasen! Allereerst vrolijk Pasen natuurlijk! Heb je de boel gezellig versierd? Overal geel en lichtgroen, een paaswilgentak versierd met eitjes (of chocolade-eitjes, mjam), donzige kuikentjes en een paashaas erin? Voor veel mensen, zeker Nederlanders, is dat inmiddels net zo’n traditie als dat het huis ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!