Home » Zonnige Zondag Highlight » Chris Cheng uitgelicht op zondag
Zonnige Zondag Highlight Chris Cheng

Chris Cheng uitgelicht op zondag

Chris Cheng Color vs. Colour CCZonnige Zondag Highlight van 2 oktober

Voor de Zonnige Zondag van vandaag heb ik gekozen voor iemand die bewonderd wordt door kleurders van over de hele wereld, inclusief door mij. Ze heet Chris Cheng. Veel meer dan dat ze Aziatisch (ik denk uit Maleisië, maar 100% zeker weten doe ik het niet) en linkshandig is en onwijs mooi kan kleuren weet ik eigenlijk niet van haar.

Haar eerste video’s op YouTube en foto’s op Facebook dateren van januari 2016. Haar aanhang op Youtube is inmiddels gegroeid tot 18.653 abonnees. Op Facebook heeft ze 3271 vrienden en op Instagram 14,600 volgers.C Het geeft je een beetje een idee dat wat ze doet wel iets bijzonders moet zijn. (Kom ík aan met mijn 472 Facebook likes, 8 YouTube abonnees en 3032 Instagram volgers 😀 ).

Chris Cheng kleurt levensecht

En het ís ook echt bijzonder wat Chris Cheng doet! Ik heb nog nooit eerder iemand een vrouwengezicht uit een kleurboek zien kleuren met kleurpotloden wat er, nadat ze klaar is, uitziet als een foto. In opperste verbazing en met open mond heb ik haar video bekeken waarin ze laat zien hoe ze dat heeft gedaan. Haar kleurgebruik is prachtig, vaak heel natuurgetrouw en levensecht, en ook met fantasiekleuren kan ze goed uit de voeten.

Ik heb niet zoveel tijd en geduld dat ik complete video’s mee kleur met Chris Cheng, maar ik kan me goed voorstellen dat er velen zijn die dat er wél voor over hebben en op die manier nieuwe technieken en kleurcombinaties ontdekken. Wie weet dat ik me er nog eens aan waag haha. Voorlopig kijk ik af en toe een filmpje van haar hand, alleen maar om te genieten van het moois dat ze met haar volgers deelt.

Chris Cheng deelt

Zoals gezegd is Chris Cheng op de sociale media te vinden. De linkjes vindt je hierboven in de tekst, maar ik zal ze hieronder nogmaals geven.

Het is beslist de moeite waard om haar te volgen als je interesse hebt in kleuren, kleurcomposities en kleurtechnieken!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

update

Kleine update: wat doe ik tegenwoordig?

Voordat ik weer vaker blogs ga plaatsen, even een kleine update. Ik hoor je denken “dát heeft lang geduurd!” Euhm…. tja… sorry… Ik blog eigenlijk nooit meer, het kwam er niet van en de drempel werd steeds hoger. Maar toen ik laatst een heel verhaal ...

Puzzel 1 - 04-2017 - Tabby May Art

Gratis kleurboek winnen? Doe mee en maak kans!

Puzzel voor een gratis kleurboek Vandaag iets nieuws. Ik heb een leuke woordzoekerpuzzel voor je. Aan de rechterkant van het kader staan twaalf woorden, die je allemaal terug kunt vinden in het kader. De woorden zijn gewoon normaal leesbaar (dus niet achterstevoren) van links naar ...

Hoe maak je een paasmobile - Tabby May Art - Global Doodle Gems

Doe het zelf – Hoe maak je een hangende paasmobile? – Video

Vrolijk Pasen! Allereerst vrolijk Pasen natuurlijk! Heb je de boel gezellig versierd? Overal geel en lichtgroen, een paaswilgentak versierd met eitjes (of chocolade-eitjes, mjam), donzige kuikentjes en een paashaas erin? Voor veel mensen, zeker Nederlanders, is dat inmiddels net zo’n traditie als dat het huis ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!