Home » Reviews Materialen » Overigen » Niet eerder vertoonde vergelijking van papiersoorten! Kijk snel en doe er je voordeel mee!
vergelijking

Niet eerder vertoonde vergelijking van papiersoorten! Kijk snel en doe er je voordeel mee!

Tabby May Art vergelijkt...Ongeveer een week geleden kreeg ik een vraag. Of ik een vergelijking wilde doen tussen een aantal zaken. Nou ben ik de beroerdste niet, dus ik vond het wel een leuk idee. Niet wetend waar ik aan begon overigens, want dit is een mammoetproject geworden. En dat was niet echt de bedoeling.

Vergelijking of werkverschaffing?

Ik heb de vergelijking gefilmd, gemonteerd, en daarna voor mijn Engelstalige publiek voorzien van ondertitels. Dáár zit me een bak werk in… pfff! Natuurlijk heb ik die ondertitels op de meest ingewikkelde manier gedaan hahaha, omdat ik niet de tijd heb genomen om uit te vogelen hoe het sneller kan. Dus ik ben bijna een week bezig geweest met deze video. Nou ja, het is wat het is.

To the point

Maar waar gaat het nu eigenlijk om? Wát voor papier heb ik dan vergeleken? En hoe? Weet je wat… bekijk nu hieronder de video, daarin vertel ik je alles dat je moet weten!

[ Klik en volg Tabby May Art op => Vimeo en Youtube ]
Heb je nog vragen?

Aangezien ik nog niet eerder een soortgelijke video heb gemaakt, en ook nog niet heel vaak vergelijkingen gedaan heb, kan het zijn dat je na het zien van deze video toch nog met één of meerdere vragen blijft zitten. Stel die vragen dan hieronder in de reacties! Heb je geen vragen? Laat dan evengoed een reactie achter om me te laten weten wat je van de video vindt!

En vond je de video informatief en interessant, denk er dan aan dit artikel te delen via Facebook en Twitter.

De platen zijn gekleurd

En tenslotte vind je hieronder nog de testplaten die inmiddels helemaal klaar zijn. Alle drie gekleurd met een diversiteit aan kleurmaterialen, wat we dan met een mooie term ‘gekleurd met mixed media’ noemen. Wil je zelf graag in deze boeken kleuren, dan vind je onder de kleurplaten een aantal links om ze te bestellen bij de leverancier van jouw keuze.

2017-05-21 - Caterpillar books. Let me color that Fantasy - Sandy Wijsbeek - Boekscout   2017-05-21 - Dragon antlers, Dazzling dragons - Laurie Beauchamp - Global Doodle Gems   2017-05-21 - Mosaic, Johanna's 69 - Johanna Ans - Global Doodle Gems


1. Let me color that fantasy – Sandy Wijsbeek:

2. Dazzling dragons – Laurie Beauchamp / GDG:

3. Johanna’s 69 – Johanna Ans / GDG:

 

5 reacties

  1. Wauw…wat een ontzettend mooie video…veel werk…maar het is het dan ook waard! Ik ben heel erg blij met deze vergelijking… omdat ik nu niet meer alleen zeg dat Amerikaans papier beter is. SUPER ook om te lezen dat het papier van Boekscout zo goed is… kijken wat we daar verder misschien mee zouden kunnen doen! Dank je wel Tabitha voor dit duidelijk vergelijkend warenonderzoek!

  2. Heleen Keizer

    Goed om te weten, en wat zit dat filmpje mooi in elkaar!

  3. Dit filmpje is het werk meer dan waard geweest! Voor mij ook niet alleen vergelijking van papier, maar ook een les hoe je pastelpotloden gebruikt.

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

art journal

Art journal- en kleurboek, plaatjes kleuren op reis

Ik ga op vakantie en neem mee… De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Natuurlijk door de drukte rondom het opvoeden van Scruffy (zie mijn vorige blog), maar ook door een familiebezoekje aan en korte vakantie in Nederland. En in die weken heb ik niet zo ...

Hoe maak je een paasmobile - Tabby May Art - Global Doodle Gems

Doe het zelf – Hoe maak je een hangende paasmobile? – Video

Vrolijk Pasen! Allereerst vrolijk Pasen natuurlijk! Heb je de boel gezellig versierd? Overal geel en lichtgroen, een paaswilgentak versierd met eitjes (of chocolade-eitjes, mjam), donzige kuikentjes en een paashaas erin? Voor veel mensen, zeker Nederlanders, is dat inmiddels net zo’n traditie als dat het huis ...

Global Doodle Gems Review Team - Tabby May Art

Global Doodle Gems Review Team – Wat doe ik zoal?

Druk met Global Doodle Gems Review Team Laat ik eens vertellen waar ik momenteel allemaal mee bezig ben, voor het geval je je afvraagt waarom er zo weinig gebeurt op Tabby May Art. Ten eerste ben ik bezig met meerdere projecten voor het Global Doodle ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!