Home » Blog » Unboxing van… GoPress & Foil (met video!)
GoPress

Unboxing van… GoPress & Foil (met video!)

Jingle bellsGisteren was het dan eindelijk zover. Mijn pakketje van Paperpads.nl was bezorgd, met daarin mijn nieuwste ‘speeltje’: de GoPress & Foil-machine!

Het had wel nogal wat voeten in de aarde om het pakje in handen te krijgen. DHL kwam drie dagen lang pas ‘s avonds, als het business center waar wij onze postbus hebben al gesloten is. Lekker handig dus, not! Dus in plaats van maandag (waar ik me helemaal op verheugd had), had ik het uiteindelijk pas gisteren, donderdag, in handen. Op zich geen ramp. Ik ben eraan gewend geraakt dat ik altijd minstens een week moet wachten voordat iets dat ik bestel er ook daadwerkelijk is.

Eindelijk testen met de GoPress & Foil

Maar goed, de GoPress & Foil dus. En wat is ie mooi! Ik heb er meteen 24 rollen folie bij besteld. Daarbij zitten er ook nog twee rolletjes folie bij het apparaat zelf. Dus voorlopig kan ik vooruit! En natuurlijk ben ik gisteravond meteen gaan uitproberen, en daarvan zie je het resultaat links bovenaan deze blog.

Ik heb uit glossy fotopapier een cirkel gestanst om een ‘Artist Trade Coin’ te maken. Die heb ik bewerkt met Distress Oxide, en dat weer opgepoetst met Micro Glaze. En daar overheen heb ik een kerstboom gestempeld (dat ging niet zo goed op de wax van de Micro glaze), met goudkleurige marker ‘Jingle Bells’ erop geschreven en met de GoPress & Foil en een stansje heb ik de kerstbellen erop ge… ja, hoe noem je dat… gefolied?

Haha… dat is meteen de reden dat ik liever niet praat tijdens mijn video’s, want ik zit me bij alles wat ik zeg alleen maar af te vragen hoe iets heet, of ik het wel goed zeg enz.

Dus hieronder de unboxing-video, zonder gesproken tekst 😉 Binnenkort zal ik weer eens een filmpje maken terwijl ik bezig ben met mijn gefröbel.

Veel kijkplezier!

[ Klik en volg Tabby May Art op => Vimeo en Youtube ]

 

 

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

Engels

Engels wordt de voertaal, mijn Nederlandse site stopt

Bij dezen wil ik jou als gewaardeerde lezer/volger van mijn website tabbymayart.nl laten weten dat ik voortaan alleen nog in het Engels zal schrijven en posten. Ik doe dit op www.tabbymayart.com. De afgelopen tijd viel het me steeds zwaarder om alles eerst in het Nederlands ...

Hoe maak je een paasmobile - Tabby May Art - Global Doodle Gems

Doe het zelf – Hoe maak je een hangende paasmobile? – Video

Vrolijk Pasen! Allereerst vrolijk Pasen natuurlijk! Heb je de boel gezellig versierd? Overal geel en lichtgroen, een paaswilgentak versierd met eitjes (of chocolade-eitjes, mjam), donzige kuikentjes en een paashaas erin? Voor veel mensen, zeker Nederlanders, is dat inmiddels net zo’n traditie als dat het huis ...

Colourtronic - BBNC Uitgevers - Tabby May Art - kleuren voor volwassenen

Colourtronic, een caleidoscopische kleuruitdaging

Kleuren op nummer Het is alweer ruim een maand geleden dat ik twee platen uit het kleuren-op-nummerboek Colourtronic (o.a. te koop bij Bol.com) heb gekleurd, dus hoog tijd voor een review. Het boek is uitgegeven door uitgeverij BBNC en zij hebben het mij toegestuurd. Ik ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!