Home » Blog » Marco Renoir in gruzelementen
Marco Renoir Productiefout

Marco Renoir in gruzelementen

Marco Renoir kleurpotlodenNieuwe kleurpotloden

Toen ik onlangs mijn 100 stuks blik Marco Renoir ontving was ik super blij. Ik had nog nooit eerder meegemaakt dat potloden zó goed verpakt verstuurd werden. Er zaten voor mijn gevoel wel dertig lagen bubbeltjesplastic om het blik heen.

Kleuren met Marco Renoir

Marco Renoir kleurpotlodenVol vertrouwen begon ik dan ook aan de eerste kleurplaat met deze potloden. Ik was bezig met de review van de kleurscheurkalender en wilde de laatste kleurplaat die ik daarvoor zou kleuren met de Marco Renoir potloden doen. Zo kon ik ze mooi uitproberen.

Ik had er ook al zoveel goede dingen over gehoord. Marco Raffiné potloden vind ik eerlijk gezegd maar slecht, dus ik had mijn twijfels of ik er goed aan zou doen om de Marco Renoir te bestellen. Maar nadat ik van verschillende kleurders had begrepen dat Marco Renoir kleurpotloden exact gelijk zijn aan Bruynzeel Design kleurpotloden besloot ik ze dan toch maar te bestellen.

Deceptie met Marco Renoir

Vol goede moed begon ik te kleuren. Maar al snel begon ik me te ergeren, want de puntjes knalden er steeds af. Ik slijp mijn potloden altijd behoorlijk scherp, maar bij deze potloden werkte dat niet. Want bij de minste druk knalden de puntjes eraf.

Toen ik op een gegeven moment een paars potlood pakte was het hek van de dam. Ik zette nauwelijks druk op het potlood en de punt stortte gewoon in elkaar als een gebouw dat gecontroleerd gesloopt wordt met explosieven.

Om te laten zien wat er precies gebeurt heb ik een test met een paar potloden gedaan en dat gefilmd. Hieronder kun je dat filmpje bekijken.

[ Klik en volg Tabby May Art op => Vimeo en Youtube ]

Wat nu?

Marco Renoir kleurpotloden productiefoutIk heb de potloden besteld via Aliexpress en omdat ik nog in de garantieperiode zit, kon ik een geschil opstarten. Beetje lullig, want ik had bij ontvangst een super positieve reactie naar de leverancier gestuurd hoe blij ik was met de geweldige verpakking. En zelfs op Facebook had ik een review geplaatst over deze specifieke leverancier.

Maar goed, dat heb ik gisteren toch maar gedaan en ik wacht nu op een reactie van de leverancier.

Wordt vervolgd!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

challenge

Challenge van De Duif deze zomer: het vervolg

Vol enthousiasme begon ik juli dit jaar aan de challenge die Hobbycompleet de Duif voor deze zomer had bedacht. Wat ik echter had kunnen weten, maar me niet genoeg had gerealiseerd, was dat het ‘s zomers bij ons in huis nauwelijks te harden is. We ...

zomerchallenge week 1

Zomerchallenge bij Hobbycompleet de Duif – Week 1

Vandaag liep ik weer tegen iets leuks aan op Facebook. Bij Hobbycompleet De Duif was vandaag de aftrap van de Zomerchallenge! (Ja, wéér diezelfde hobbywinkel. Ik zei in de vorige blog toch al dat ze één van mijn favorieten zijn?!) Maar goed, zomerchallenge dus. En ...

bingo

Bingo voor creatievelingen… en jij kunt ook meedoen!

Bij één van mijn favoriete hobbywinkels in Nederland houden ze een maandelijkse bingo op Facebook. Welke hobbywinkel dat is vertel ik je verderop. Ik vond het idee zó leuk, dat ik besloot eraan mee te doen. Het werkt heel eenvoudig: aan het begin van de ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!