Home » Blog » Kleine update: wat doe ik tegenwoordig?
update

Kleine update: wat doe ik tegenwoordig?

Voordat ik weer vaker blogs ga plaatsen, even een kleine update. Ik hoor je denken “dát heeft lang geduurd!” Euhm…. tja… sorry… Ik blog eigenlijk nooit meer, het kwam er niet van en de drempel werd steeds hoger.

Maar toen ik laatst een heel verhaal voor mijn Facebookpagina had getikt en op ‘publiceren’ klikte, en er vervolgens een foutmelding verscheen over een verwijzing die ik erin had staan, waarna mijn complete verhaal inclusief foto’s foetsie was (!!!!), wist ik: ik moet mijn eigen website nieuw leven inblazen. F**k Facebook, gewoon terug naar mijn échte eigen stekkie op het world wide web!

Update: Wat doe ik tegenwoordig allemaal?

Het kleuren in kleurboeken ligt voor nu even zo goed als stil. Dat wil echter niet zeggen dat ik niet meer met kleur bezig ben. Integendeel! Ik werk nu met verf, stempelinkt, stansen, tags, stempels, stencils, eigen tekeningen enzovoort, en dat voornamelijk in een artjournal (een soort schets-/tekenboekje met wat dikker papier) en daarbij schrijf ik ook nog geregeld in mijn bulletjournal (een soort samenvoeging van een dagboek, agenda, planner en plakboek).

Kortom, ik ben creatiever dan ooit! En vanaf nu ga ik dat weer meer delen op mijn eigen website.

Ik heb inmiddels ook nieuwe onderdelen voor mijn statief ontvangen, dus binnenkort kan ik als het goed is weer meer filmpjes opnemen. Daarin kan ik dan laten zien hoe mijn projecten tot stand komen en wie weet vind jij dat dan weer leuk om te bekijken. Gewoon omdat je het leuk vindt, of omdat je er iets wijzer van wordt. Dat mag je zelf weten haha.

Deze zomer, vanaf 1 juli 2018, doe ik ook mee met de Art Journal Summer School van Marieke Blokland (van bloknote.nl), dus daar zul je zeker ook meer van gaan zien.

Ik heb er zin in om weer aan de slag te gaan op mijn blog!

Heb jij dingen die je graag zou willen zien? Over bepaalde materialen, stempels, stansen, verf of iets anders? Ik beloof niets, maar ideeën zijn altijd welkom natuurlijk. Laat het me weten in de reacties hieronder. Thanks!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

zomerchallenge week 1

Zomerchallenge bij Hobbycompleet de Duif – Week 1

Vandaag liep ik weer tegen iets leuks aan op Facebook. Bij Hobbycompleet De Duif was vandaag de aftrap van de Zomerchallenge! (Ja, wéér diezelfde hobbywinkel. Ik zei in de vorige blog toch al dat ze één van mijn favorieten zijn?!) Maar goed, zomerchallenge dus. En ...

bingo

Bingo voor creatievelingen… en jij kunt ook meedoen!

Bij één van mijn favoriete hobbywinkels in Nederland houden ze een maandelijkse bingo op Facebook. Welke hobbywinkel dat is vertel ik je verderop. Ik vond het idee zó leuk, dat ik besloot eraan mee te doen. Het werkt heel eenvoudig: aan het begin van de ...

Puzzel 1 - 04-2017 - Tabby May Art

Gratis kleurboek winnen? Doe mee en maak kans!

Puzzel voor een gratis kleurboek Vandaag iets nieuws. Ik heb een leuke woordzoekerpuzzel voor je. Aan de rechterkant van het kader staan twaalf woorden, die je allemaal terug kunt vinden in het kader. De woorden zijn gewoon normaal leesbaar (dus niet achterstevoren) van links naar ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!