Home » Blog » Kleine update: wat doe ik tegenwoordig?
update

Kleine update: wat doe ik tegenwoordig?

Voordat ik weer vaker blogs ga plaatsen, even een kleine update. Ik hoor je denken “dát heeft lang geduurd!” Euhm…. tja… sorry… Ik blog eigenlijk nooit meer, het kwam er niet van en de drempel werd steeds hoger.

Maar toen ik laatst een heel verhaal voor mijn Facebookpagina had getikt en op ‘publiceren’ klikte, en er vervolgens een foutmelding verscheen over een verwijzing die ik erin had staan, waarna mijn complete verhaal inclusief foto’s foetsie was (!!!!), wist ik: ik moet mijn eigen website nieuw leven inblazen. F**k Facebook, gewoon terug naar mijn échte eigen stekkie op het world wide web!

Update: Wat doe ik tegenwoordig allemaal?

Het kleuren in kleurboeken ligt voor nu even zo goed als stil. Dat wil echter niet zeggen dat ik niet meer met kleur bezig ben. Integendeel! Ik werk nu met verf, stempelinkt, stansen, tags, stempels, stencils, eigen tekeningen enzovoort, en dat voornamelijk in een artjournal (een soort schets-/tekenboekje met wat dikker papier) en daarbij schrijf ik ook nog geregeld in mijn bulletjournal (een soort samenvoeging van een dagboek, agenda, planner en plakboek).

Kortom, ik ben creatiever dan ooit! En vanaf nu ga ik dat weer meer delen op mijn eigen website.

Ik heb inmiddels ook nieuwe onderdelen voor mijn statief ontvangen, dus binnenkort kan ik als het goed is weer meer filmpjes opnemen. Daarin kan ik dan laten zien hoe mijn projecten tot stand komen en wie weet vind jij dat dan weer leuk om te bekijken. Gewoon omdat je het leuk vindt, of omdat je er iets wijzer van wordt. Dat mag je zelf weten haha.

Deze zomer, vanaf 1 juli 2018, doe ik ook mee met de Art Journal Summer School van Marieke Blokland (van bloknote.nl), dus daar zul je zeker ook meer van gaan zien.

Ik heb er zin in om weer aan de slag te gaan op mijn blog!

Heb jij dingen die je graag zou willen zien? Over bepaalde materialen, stempels, stansen, verf of iets anders? Ik beloof niets, maar ideeën zijn altijd welkom natuurlijk. Laat het me weten in de reacties hieronder. Thanks!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

challenge

Challenge van De Duif deze zomer: het vervolg

Vol enthousiasme begon ik juli dit jaar aan de challenge die Hobbycompleet de Duif voor deze zomer had bedacht. Wat ik echter had kunnen weten, maar me niet genoeg had gerealiseerd, was dat het ‘s zomers bij ons in huis nauwelijks te harden is. We ...

adventure

Adventure… ga mee op mixed media-avontuur!

Het is herfst, de zomer is voorbij. Gelukkig is het bij ons in Zuid-Spanje nog wel eventjes lekker weer, zoals vandaag met een blauwe lucht en 26 graden op de thermometer. Net als in de vorige zomers hier, was het voor mij nauwelijks te doen ...

art journal

Art journal- en kleurboek, plaatjes kleuren op reis

Ik ga op vakantie en neem mee… De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Natuurlijk door de drukte rondom het opvoeden van Scruffy (zie mijn vorige blog), maar ook door een familiebezoekje aan en korte vakantie in Nederland. En in die weken heb ik niet zo ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!