Home » Blog » Global Doodle Gems Review Team – Wat doe ik zoal?
Global Doodle Gems Review Team - Tabby May Art

Global Doodle Gems Review Team – Wat doe ik zoal?

Global Doodle Gems Review Team - Tabby May Art - KleurGlossy nr. 6 coverDruk met Global Doodle Gems Review Team

Laat ik eens vertellen waar ik momenteel allemaal mee bezig ben, voor het geval je je afvraagt waarom er zo weinig gebeurt op Tabby May Art. Ten eerste ben ik bezig met meerdere projecten voor het Global Doodle Gems Review Team. Dit team is een intiatief Johanna Ans en we zijn nu een paar maanden bezig. Met vijftien dames zijn we onder andere druk in de weer met het kleuren van kleurplaten uit nieuw uit te brengen boeken. Ook kleuren we platen naar thema’s. Zo hebben we gezamenlijk platen gekleurd voor Valentijnsdag en nu komen er weer prachtig gekleurde paasplaten aan!

Ook reviewen we kleurboeken. En zoals de naam van het team al aangeeft, meestal kleurboeken die zijn uitgebracht door Global Doodle Gems (afgekort GDG). Dit is een uitgeverij en artiestencollectief, opgericht door Maria Wedel uit Denemarken. Het mooie is dat GDG kleurboeken uitbrengt die zijn getekend door heel veel verschillende tekenaars en dus in een enorme diversiteit aan stijlen. Als je van kleuren houdt moet je zeker eens kijken wat er aan GDG kleurboeken te koop is, want het aanbod groeit snel en er zijn al zoveel leuke boeken uitgebracht! Ik heb er inmiddels ook al een heel aantal in de kast staan, waarvan je binnenkort zeker meer zult gaan zien.

Gezamenlijk project

Met het Global Doodle Gems Review Team hebben we onlangs ook een prachtig gezamenlijk project opgestart. Wederom een idee en initiatief van Johanna Ans. Echt, die vrouw is één brok creativiteit, heerlijk! We hebben namelijk met elkaar gewerkt aan een review van de nieuwste KleurGlossy. KleurGlossy is een speciaal magazine voor kleurenthousiastelingen en inmiddels is nummer 6 verschenen. Johanna Ans bedacht dat het leuk zou zijn als we daar met elkaar over zouden schrijven. Nou, dat was niet tegen dovemansoren gezegd, want we zijn met z’n allen aan de slag gegaan. Er werd een verdeling gemaakt wie wat zou gaan doen en er werd een planning gemaakt wanneer het online zou moeten.

En omdat we natuurlijk met z’n vijftienen zijn, zouden al onze ervaringen, schrijfsels en kleurplaten veel teveel zijn voor één review. Dus dit is in drie stukjes verdeeld. Er komen DRIE reviews over KleurGlossy 6! De eerste is vandaag, 8 april, online gegaan. Aan deel 1 heb ik ook een steentje bijgedragen met een review over een artikel in de KleurGlossy dat ging over de kleur oranje. En ik heb er een video bij gemaakt. Ga maar snel kijken, want mijn Global Doodle Gems Review Team-collega’s hebben ook héle leuke dingen gedaan en geschreven voor deze review! Je kunt hier klikken, dan ga je meteen naar ons gezamenlijke reviewproject. En je kunt bij één van mijn collega’s zelfs een eigen exemplaar van KleurGlossy 6 winnen. Bij wie? Dat moet je zelf maar gaan lezen 😉

Boekcover

Tot zover over het Global Doodle Gems Review Team. Daar ben ik dus druk mee bezig. Daarnaast ben ik gevraagd door Maria Wedel om een GDG boekcover te kleuren voor haar nieuw uit te komen kleurboek. Ik voel me zeer vereerd en ga er iets moois van maken. Het boek waar het om gaat is overigens hilarisch! Ik heb echt keihard zitten lachen toen ik de platen mocht bekijken. Maar hierover binnenkort dus meer.

Webwinkel Tabby May ArtWebwinkel en kleurenkaarten

En tenslotte ben ik op mijn website bezig geweest. Er is nu een webwinkel! Niet dat ik iets verkoop haha. Wellicht dat dat er wel gaat komen (ideeën zijn er wel al), maar vooralsnog is het vooral bedoeld om mijn kleurenkaarten makkelijker toegankelijk te maken voor mijn volgers en lezers. Eerder kon je ze al krijgen als je je aanmeldde op mijn nieuwsbrief, maar ik vond dat het toch anders moest. Het systeem dat gebruikt werd om de kaarten te uploaden was te onhandig en omslachtig. Dus vandaar een webwinkel, waarmee het voor mij makkelijker is om nieuwe kleurenkaarten toe te voegen.

En afgelopen dagen ben ik dus al bezig geweest en heb ik alle kleurenkaarten die er al waren opnieuw bekeken, netjes gemaakt en aangepast, voorzien van mijn nieuwe logo en opnieuw geupload. Ook heb ik al een aantal nieuwe kaarten gemaakt en toegevoegd en er komen er meer aan waar ik nog mee bezig ben. Wil je weten welke kleurenkaarten er al zijn? Ga dan snel naar mijn winkeltje om te kijken!

Dat was het dan voor deze update.

Vond je dit een leuke blog? Deel hem dan op Facebook en Twitter!

3 reacties

  1. Mooi geschreven weer Tabby . Succes , groetjes , Tammy

  2. Wat top dat je de boekcover voor Maria mag gaan kleuren! Spannend hoor.

    • Vind ik ook… mega spannend. Weet ineens niet wat ik moet doen hahaha. De tekening kijkt me aan van ‘kom dan!’… maar ik vind het ineens doodeng om hem te kleuren 😀 #gevalletjeperfectionisme #faalangst

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

Engels

Engels wordt de voertaal, mijn Nederlandse site stopt

Bij dezen wil ik jou als gewaardeerde lezer/volger van mijn website tabbymayart.nl laten weten dat ik voortaan alleen nog in het Engels zal schrijven en posten. Ik doe dit op www.tabbymayart.com. De afgelopen tijd viel het me steeds zwaarder om alles eerst in het Nederlands ...

challenge

Challenge van De Duif deze zomer: het vervolg

Vol enthousiasme begon ik juli dit jaar aan de challenge die Hobbycompleet de Duif voor deze zomer had bedacht. Wat ik echter had kunnen weten, maar me niet genoeg had gerealiseerd, was dat het ‘s zomers bij ons in huis nauwelijks te harden is. We ...

zomerchallenge week 1

Zomerchallenge bij Hobbycompleet de Duif – Week 1

Vandaag liep ik weer tegen iets leuks aan op Facebook. Bij Hobbycompleet De Duif was vandaag de aftrap van de Zomerchallenge! (Ja, wéér diezelfde hobbywinkel. Ik zei in de vorige blog toch al dat ze één van mijn favorieten zijn?!) Maar goed, zomerchallenge dus. En ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!