Home » Blog » Engels wordt de voertaal, mijn Nederlandse site stopt
Engels

Engels wordt de voertaal, mijn Nederlandse site stopt

EngelsBij dezen wil ik jou als gewaardeerde lezer/volger van mijn website tabbymayart.nl laten weten dat ik voortaan alleen nog in het Engels zal schrijven en posten. Ik doe dit op www.tabbymayart.com.

De afgelopen tijd viel het me steeds zwaarder om alles eerst in het Nederlands te schrijven en vervolgens te vertalen naar het Engels. Ook het onderhouden van twee websites begon mij (en mijn man, de technische motor achter mijn sites) op te breken. Als er iets op de ene site gewijzigd moest worden, moest dat ook op de zusterwebsite. Alleen kwam dat er geregeld niet van door tijdgebrek. Met als gevolg dat de sites niet meer gelijk lopen. En er komt nu eenmaal best een hoop kijken bij het goed onderhouden van een website.

Statistieken

Hoewel ik mijn websites grotendeels voor mijn eigen plezier bijhoud, omdat ik nu eenmaal een computernerd ben, van schrijven houd, én ik op die manier dingen die ik doe kan documenteren, zijn statistieken en bezoekersaantallen niet geheel onbelangrijk. Als er echt helemaal niemand zou komen, is het ook niet leuk. En helaas heb ik de laatste tijd steeds vaker gemerkt dat er veel meer bezoekers naar mijn Engelstalige website komen dan naar de Nederlandstalige.

De conclusie kon ik uiteindelijk niet meer onderuit. Doorgaan met twee websites is onbegonnen werk. Ik wil graag wat vaker blogjes plaatsen, weer reviews schrijven en misschien zelfs wel gaan vloggen. Dat is alleen niet meer te doen in twee talen. Want voor één blog ben ik inclusief vertalen vaak al 8 uur of langer bezig. Er komt zoveel bij kijken (foto’s bewerken, tekst schrijven, zorgen dat de SEO goed is zodat een blog ook in de zoekmachines gevonden wordt, video’s filmen, daarna editen, uploaden, teksten en keywords erbij bedenken)…

Dus de kogel is door de kerk. Ik stop met deze Nederlandstalige website. De kleurenkaarten staan nog niet allemaal op de Engelse site, dus daar ga ik binnenkort ook mee aan de slag. Hier zal in ieder geval niets nieuws meer verschijnen. Dit is de laatste blog!

Ik ga gewoon door, maar dan in het Engels

Voorlopig blijft deze website nog wel even staan, alleen weet ik nog niet precies hoe lang. Uiteindelijk zal er een doorlink geplaatst worden, zodat je ook via de tabbymayart.nl-link uitkomt op de .com-site.

In ieder geval bedankt voor je bezoekjes hier, en ik hoop je natuurlijk gewoon op tabbymayart.com te blijven zien! Daar zal ik binnenkort ook een paar nieuwe kleurenkaarten plaatsen, o.a. voor de Zig Clean Color pennen (alle 90!) en de Studio Light markers compleet, inclusief metallics.

De deur gaat hier dicht, maar ik ben van plan om op de andere site wat actiever te worden en vaker leuke dingen te posten. Heb je bijvoorbeeld mijn review van Garden of Joy 2, van Sabine van Ee, al gezien? Ik vind hem erg leuk geworden… (ik was best in een jolige bui toen ik die schreef 😀 ). Ga gauw kijken!

Tot snel weerziens op tabbymayart.com!

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

GoPress

Unboxing van… GoPress & Foil (met video!)

Gisteren was het dan eindelijk zover. Mijn pakketje van Paperpads.nl was bezorgd, met daarin mijn nieuwste ‘speeltje’: de GoPress & Foil-machine! Het had wel nogal wat voeten in de aarde om het pakje in handen te krijgen. DHL kwam drie dagen lang pas ‘s avonds, ...

Global Doodle Gems Review Team - Tabby May Art

Global Doodle Gems Review Team – Wat doe ik zoal?

Druk met Global Doodle Gems Review Team Laat ik eens vertellen waar ik momenteel allemaal mee bezig ben, voor het geval je je afvraagt waarom er zo weinig gebeurt op Tabby May Art. Ten eerste ben ik bezig met meerdere projecten voor het Global Doodle ...

Colourtronic - BBNC Uitgevers - Tabby May Art - kleuren voor volwassenen

Colourtronic, een caleidoscopische kleuruitdaging

Kleuren op nummer Het is alweer ruim een maand geleden dat ik twee platen uit het kleuren-op-nummerboek Colourtronic (o.a. te koop bij Bol.com) heb gekleurd, dus hoog tijd voor een review. Het boek is uitgegeven door uitgeverij BBNC en zij hebben het mij toegestuurd. Ik ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!