Home » Art Journaling » Zomerchallenge bij Hobbycompleet de Duif – Week 1
zomerchallenge week 1

Zomerchallenge bij Hobbycompleet de Duif – Week 1

zomerchallenge1Vandaag liep ik weer tegen iets leuks aan op Facebook. Bij Hobbycompleet De Duif was vandaag de aftrap van de Zomerchallenge! (Ja, wéér diezelfde hobbywinkel. Ik zei in de vorige blog toch al dat ze één van mijn favorieten zijn?!)

Maar goed, zomerchallenge dus. En dat houdt in dat je een aantal weken achter elkaar elke week een opdracht krijgt. Die opdracht voer je uit op één en hetzelfde project. Dus elke week schiet je een klein stukje verder op.

Zomerchallenge video

En vandaag ben ik meteen aan de slag gegaan en heb de eerste opdracht uitgevoerd. Die opdracht luidde ‘oranje en groen’. In de video hieronder kun je zien wat ik heb gedaan! (En je kunt meteen mijn vandaag gemaakte nieuwe video-intro en -uittro bewonderen – *ben er best wel trots op* 🙂 )

Voor degenen die liever lezen dan video kijken zal ik gewoon vertellen wat ik gedaan heb. Ik ben begonnen met een bladzijde uit het Art Journal van Art by Marlene te halen. Daarna heb ik drie kleuren groen en twee kleuren oranje en tenslotte ook nog een rood van Dylusions paint gebruikt. Als eerste heb ik groene verf met mijn vinger op het papier aangebracht en daarna ben ik het met een spatel gaan verdelen over de pagina. Tussentijds heb ik het groen gedroogd met een heattool en daarna ben ik verder gegaan met de oranjes en het rood.

Art Journal Summer School 2018

Ik heb nog geen idee waar dit project uiteindelijk naartoe gaat leiden, maar ik vind het wel heel erg leuk om zo een paar weken bezig te zijn met één en hetzelfde project. En dat dan te zien uitgroeien tot hopelijk iets moois!

Vandaag zijn er ook twee nieuwe lessen vrijgegeven voor de Art Journal Summer School waar ik aan meedoe. Daar zal ik in een volgende blog wat meer over vertellen en wat laten zien van vorige week, toen we zijn begonnen.

Goed, kijk jij lekker naar de video hieronder, en denk er ook aan je even te abonneren op mijn kanaal op Vimeo of Youtube (of allebei, mag ook haha)!

 

[ Volg Tabby May Art op => Vimeo en Youtube  – klik één of beide links!]

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Bekijk Ook

bingo

Bingo voor creatievelingen… en jij kunt ook meedoen!

Bij één van mijn favoriete hobbywinkels in Nederland houden ze een maandelijkse bingo op Facebook. Welke hobbywinkel dat is vertel ik je verderop. Ik vond het idee zó leuk, dat ik besloot eraan mee te doen. Het werkt heel eenvoudig: aan het begin van de ...

update

Kleine update: wat doe ik tegenwoordig?

Voordat ik weer vaker blogs ga plaatsen, even een kleine update. Ik hoor je denken “dát heeft lang geduurd!” Euhm…. tja… sorry… Ik blog eigenlijk nooit meer, het kwam er niet van en de drempel werd steeds hoger. Maar toen ik laatst een heel verhaal ...

Puzzel 1 - 04-2017 - Tabby May Art

Gratis kleurboek winnen? Doe mee en maak kans!

Puzzel voor een gratis kleurboek Vandaag iets nieuws. Ik heb een leuke woordzoekerpuzzel voor je. Aan de rechterkant van het kader staan twaalf woorden, die je allemaal terug kunt vinden in het kader. De woorden zijn gewoon normaal leesbaar (dus niet achterstevoren) van links naar ...

Geen producten
error: Deze tekst is copyright beschermd!!